Slaapkamerkast in de logeerkamer

Deze klanten uit Lochristi kwamen bij DM-Line terecht voor onder andere een praktische slaapkamerkast op maat in de logeerkamer.

De slaapkamerkast werd uitgevoerd in de Lorenzo Walnut (DM30) decor. De greeploze draaideuren geven een moderne uitstraling aan de logeerkamer.

Naast voldoende opbergruimte, moest de maatkast ook de airco uit het zicht verbergen. Vandaar werd een ventilatierooster bovenaan de maatkast ingewerkt. Zo kunnen de gasten comfortabel slapen, zelfs tijdens warme zomernachten, zonder op de technieken te moeten zien. Het resultaat is een logeerkamer waar gasten zich meteen thuis zullen voelen!

De logeerkamer tiptop in orde

Maatkasten zijn de ideale oplossing om de ruimte in je logeerkamer optimaal te benutten. Bij DM-Line begrijpen we dat elke kamer uniek is en hebben we de nodige expertise om een perfecte oplossing voor jouw logeerkamer uit te werken.

Met een slaapkamerkast op maat in de logeerkamer berg jij moeiteloos al je spullen op. Of het nu gaat om kleding, beddengoed of persoonlijke bezittingen van je gasten: een maatkast biedt de juiste opbergoplossingen die aan al je wensen voldoet.

Belgisch vakmanschap

Bij DM-Line zijn we trots op onze Belgische vakmanschap. Onze maatkasten worden geproduceerd in België met duurzame materialen van topkwaliteit. We leggen onze standaarden hoog op het gebied van design en functionaliteit. Omdat we overtuigd zijn van ons eindresultaat, bieden we standaard een garantie van 10 jaar op al onze maatkasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een slaapkamerkast op maat in je logeerkamer? Maak een afspraak in onze showroom en laat je adviseren door onze experts!