Slaapkamerkast in kinderkamer

Slaapkamerkast in de kinderkamer

Deze klanten uit Lochristi kozen voor een op maat gemaakte slaapkamerkast in de kinderkamer.  Hiermee zorgden ze voor voldoende opbergruimte voor de garderobe van hun dochtertje.

Bovendien werd de airco weggewerkt in de slaapkamerkast op maat. Het voorziene ventilatierooster zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zonder dat de technieken zichtbaar zijn.

De greeploze draaideuren met zwarte tip-ons openen en sluiten moeiteloos, waardoor de slaapkamerkast gemakkelijk te openen is door zowel kinderen als volwassenen. Binnenin biedt de kast voldoende ruimte voor leggers en hangroedes, zodat kleding en andere kinderspullen netjes kunnen worden opgeborgen. De Lorenzo Walnut decor (DM30) geeft de kinderkamer een warme en tijdloze uitstraling.

Maatwerk in de kinderkamer

Twijfel je of een slaapkamerkast op maat in de kinderkamer wel loont? Wij leggen je uit waarom dit een goede investering is. Dankzij een op maat gemaakte kast in de kinderkamer kan jij de beschikbare ruimte optimaal benutten. Zo vermijd je verspilde hoeken of onhandige afmetingen. Met een slaapkamerkast dat perfect past in de kamer, kun je de ruimte efficiënt organiseren en zorgen dat er nog voldoende plek overblijft om te spelen of gewoon wat rond te hangen. Zo haalt jouw zoon- of dochterlief alles uit zijn of haar eigen plekje. Daarnaast geeft een op maat gemaakte slaapkamerkast een unieke uitstraling aan de kinderkamer.

Jarenlange ervaring

Met al meer dan 30 jaar ervaring op de teller in het maken van op maat gemaakte slaapkamerkasten zijn we ervan overtuigd dat we de partner bij uitstek zijn voor jouw project. DM-Line kiest resoluut voor hoogwaardige materialen en vakmanschap. Op deze manier garanderen we jou een duurzame en kwalitatieve slaapkamerkast die jarenlang meegaat en kidsproof is. Maak de investering in een slaapkamerkast op maat van DM-Line en kies voor een functionele, georganiseerde en stijlvolle opbergplek in de kinderkamer. Maak een afspraak in één van onze showrooms ontdek de mogelijkheden voor jouw woonst.