Slaapkamerkast in houtstructuur

In deze slaapkamer creëerden we een oase van rust met een ingebouwde slaapkamerkast in houtstructuur. Om de slaapkamer een ruime en open indruk te geven, werkten we met kamerhoge draaideuren met een verticale nerfrichting. De draaideuren werden afgewerkt met een push-to-open systeem voor een strakke en moderne look.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een mooie slaapkamerkast in houtstructuur tot ruime boekenkasten en bureaukasten voor jouw home office. DM-Line maakt de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek meubel dat bestaat uit duurzame materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast, da’s niet zomaar een opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen waarmaken

Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte slaapkamerkast samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!