Slaapkamerkast in Fjordgrun

Deze klant uit Vorst koos voor een slaapkamerkast in een tijdloze accentkleur, onze nieuwe decor Fjordgrun. De kast op maat brengt zo een frisse toets aan haar interieur.

Voor het binnenwerk van de maatkast werd geopteerd voor een lichte eiken decor. Dit vormt een mooie combinatie met de uitgesproken kleur van de draaideuren en maakt zo van de slaapkamerkast een echte eyecatcher. De klant koos voor een push-to-opensysteem voor een strakke look

Jouw slaapkamer helemaal op maat gemaakt

In de slaapkamer is rust belangrijk. Liefst geef je daarom al jouw spulletjes netjes een plek, opgeborgen in een slaapkamerkast. Helaas zijn de standaard slaapkamermeubelen in de meubelwinkels niet optimaal afgestemd op jouw ruimte, waardoor het geheel toch al snel weer rommelig oogt. Voor een oplossing afgestemd op jouw wensen, stijl en budget ben je bij DM-Line aan het juiste adres. We maken het ontwerp van je slaapkamerkast zo dat het tot op de millimeter in jouw kamer past. Vervolgens maken we de maatkast van a tot z met kwalitatieve materialen en komen we het vakkundig bij je thuis plaatsen.

Helemaal naar eigen smaak

Bij DM-Line vinden we het belangrijk dat je je woning honderd procent naar eigen smaak kan inrichten. Daarom zorgen we voor een uitgebreid aanbod aan tijdloze materialen. Wanneer je bij ons een op maat gemaakte slaapkamerkast wil aankopen, kan je dus zowel voor neutrale kleuren als voor houttoetsen of een accentkleur kiezen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Spring binnen bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website.