Schuine kast op maat in zolderkamer

Onze klant zocht een mooie oplossing om de zolder in te richten als slaapkamer, mét praktische opbergkasten. Wij stelden voor om een schuine kast op maat in de zolderkamer te plaatsen die de hele afschuining mee volgt in dezelfde kleur zodat de kast met de afwerking bovenaan één geheel bleef.

De klant koos voor minimalistische handgrepen zodat het strakke karakter van de wandkast behouden bleef. De donkere kleur ‘Lava’ van de maatkast is perfect in combinatie met de parket.

Afgeschuinde maatkasten

Een afgeschuinde maatkast moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken. Voor jouw maatkast is alleen het beste goed genoeg. Jouw maatkast laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw op maat gemaakte kasten doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen naar de ideale maatkast

Misschien heb je al een idee van hoe jouw maatkasten er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige kast op maat. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw project? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan we aan de slag en plaatsen we de ideale maatkast in jouw woning.

Bij een op maat gemaakte schuine kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme maatkast te realiseren.