Schuifdeuren onder schuin dak in slaapkamer

De eigenaars van deze woning waren op zoek naar een praktische maatkast die optimaal gebruik maakt van de ruimte in de slaapkamer. We stelden daarom voor om de maatkasten deels af te schuinen en te werken met schuifdeuren. Op die manier gaat er geen ruimte verloren en behoudt de slaapkamer haar ruime en open look.

Daarnaast konden we de verloren ruimte onder het raam omzetten naar extra opbergruimte door te werken met een inbouwkast. Ook deze werd afgewerkt met schuifdeuren.

Maatwerk onder dak

De ruimte onder een afgeschuind dak wordt vaak als verloren ruimte gezien. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij DM-Line helpen we jou graag om deze ruimte volledig te benutten zodat jij geen kopzorgen hoeft te hebben over de inrichting. Realiseer opbergkasten onder de afschuining van het dak en combineer het praktische met het esthetische. Kies voor een kledingkast onder een schuine dak, of ga voor een bibliotheekkast, legplanken, of tv-meubel op maat. Voor elk interieur en elke afschuining weten onze interieuradviseurs een geschikte oplossing te vinden.

Praktische schuifdeuren

Een schuifdeur bieden verschillende mogelijkheden. Zo kan je schuifdeuren inzetten als scheidingswand om jouw kamer te verdelen in twee ruimtes. Maar daarnaast zijn schuifdeuren ook het ideale alternatief voor gewone draaideuren. Zeker in woningen met relatief weinig ruimte is dit een geschikte oplossing voor jouw maatkasten. Want een schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag bij het openen van de kast. Praktisch én esthetisch dus! En ook onder een afschuining of onder het dak kan je prima met schuifdeuren aan de slag. Wil je graag meer informatie over maatkasten met schuifdeuren onder een schuin dak in de slaapkamer? Spring gerust eens binnen in één van onze showrooms of maak online een afspraak.