Schuifdeuren als scheidingswand in badkamer

In deze woning deelden we de ruimte op door gebruik te maken van licht gefumeerde schuifdeuren als scheidingswand tussen de badkamer en de slaapkamer. Om de schuifdeuren extra strak af te werken gebruikten we een zwart gelakt aluminium frame.

De schuifdeur aan de zijkant van de badkamer werd bevestigd met een plafondrail die voor een zwevend effect zorgt.

Voordelen van een scheidingswand

Een op maat gemaakte scheidingswand met schuifdeuren in glas ziet er niet alleen erg klassevol uit, het levert je ook heel wat troeven op. Zo bespaart een scheidingswand je bijvoorbeeld heel wat ruimte.  Je schuift de schuifdeuren geruisloos weg en creëert zo een open gevoel in jouw woning. Is de glazen schuifdeur of scheidingswand dicht? Dan heb je nog steeds alle licht binnen in de kamer. Of je nu kiest voor een glazen schuifdeur tussen je slaapkamer en dressing of voor schuifdeuren als scheidingswand in de badkamer, in gefumeerd glas . DM-Line maakt jouw glazen scheidingswand volledig op maat zodat jij deze in eender welke ruimte moeiteloos kan integreren.

Schuifdeuren als eyecatcher

Een scheidingswand op maat van DM-Line is een echte eyecatcher voor je interieur. Jij kiest, met de hulp van onze interieuradviseurs, zelf het materiaal, de kleur en de afwerking van jouw schuifdeuren. Ga je eerder voor een moderne of een tijdloze look of kies je zoals deze klanten voor gefumeerd glas? Elk plan is anders, elke realisatie is uniek. Maar ongeacht het eindresultaat: van de kwaliteit kan je hoe dan ook zeker zijn. Bij DM-Line maken we al meer dan 25 jaar op maat gemaakte scheidingswanden. Wij garanderen je een duurzame kwaliteit en degelijke materialen. Wist je dat je bijvoorbeeld maar liefst 10 jaar garantie krijgt op schuifdeuren en scheidingswanden van DM-Line? Ben je overtuigd van de voordelen? Vraag dan online een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.