Scheidingswand uit verticale pijlers

In deze ruime gezinswoning werd de leefruimte verdeeld in bureauruimte, eetruimte en keuken door middel van een scheidingswand uit verticale pijlers in Vincenza eik. De pijlers delen de ruimte mooi op zonder verlies van licht en ruimtegevoel.

Om het indelingsgevoel te versterken, plaatsten we aan de aanzet van de scheidingswand eerst een gyprocmuurtje van ongeveer een meter breed. De houten pijlers sluiten hier mooi op aan.

Waarom kiezen voor een scheidingswand DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van scheidingswanden op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een strakke scheidingswand uit pijlers tot een scheidingswand uit schuifdeuren. DM-Line realiseert het maatwerk waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en duurzaamheid. Jouw scheidingswand wordt een echte eyecatcher, gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Een scheidingswand in jouw interieur

DM-Line maakt scheidingswanden die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je een scheidingswand kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. We gaan steeds voor een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Kan je niet wachten om zelf een uniek ontwerp voor jouw leefruimte samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!