Scheidingswand met schuifdeuren in vergaderzaal

Discreet kunnen vergaderen? Het is een absolute nood in ieder bedrijf. Bij deze realisatie gebruikten we glazen schuifdeuren met een zwart gelakt aluminium frame als scheidingswand. Op die manier komt het daglicht ongestoord binnen in de vergaderruimte, maar kan er toch rustig vergaderd worden zonder de rest van de werkvloer te storen.

De voordelen van een glazen scheidingswand

Een scheidingswand met schuifdeuren in glas ziet er niet alleen erg stijlvol uit, het levert je ook voordelen op. Zeker als de scheidingswand op maat gemaakt is. Zo bespaart een schuifdeur je bijvoorbeeld heel wat ruimte.  Je schuift de deur geruisloos weg en creëert zo een open gevoel in jouw woning of kantoorruimte. Is de glazen schuifdeur of scheidingswand dicht? Dan heb je nog steeds alle licht binnen in de kamer. Of je nu kiest voor een glazen schuifdeur tussen je slaapkamer en dressing of als scheidingswand tussen werkplek en vergaderzaal. DM-Line maakt jouw schuifdeur volledig op maat zodat jij deze in eender welke ruimte moeiteloos kan integreren.

Scheidingswand als eyecatcher

Een scheidingswand op maat van DM-Line is een echte eyecatcher voor je interieur. Jij kiest zelf het materiaal, de kleur en de afwerking van jouw scheidingswand en schuifdeuren. Kies je eerder voor een moderne of een tijdloze look of hou je het liever klassiek? Elk plan is anders, elk eindresultaat is uniek. Maar van de kwaliteit kan je hoe dan ook zeker zijn. Bij DM-Line maken we al meer dan 25 jaar op maat gemaakte scheidingswanden. Wij garanderen je een goede kwaliteit en duurzame materialen. Wist je dat je bijvoorbeeld maar liefst 10 jaar garantie krijgt op schuifdeuren en scheidingswanden van DM-Line? Ben je overtuigd van de voordelen van een scheidingswand op maat? Vraag dan online een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.