Ruime hangkast in de leefruimte

In de ruime leefruimte van dit gezin kwam een grote hangkast tegen de muur.  Er werd gewerkt met dezelfde materialen waarin ze hun bureaukast lieten maken: platina wit met een eiken houttoets. De hangkast werd voorzien van laden en valdeuren en biedt voldoende opbergruimte voor het servies van het gezin.

Kies voor een hangkast van DM-Line

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van hangkasten op maat van jouw woning. Van een strakke hangkast met eikenhouten accenten tot hangkast over de volledige breedte van je wand. DM-Line maakt de op maat gemaakte hangkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid. Zo garanderen we jou dat jouw hangkast een uniek meubelstuk wordt dat bestaat uit degelijke materialen. En zo geniet jij elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Jouw interieurdromen waarmaken

Bij DM-Line zijn we ervan overtuigd dat een perfecte hangkast meer is dan enkel opbergruimte. Daarom maken we hangkasten op maat die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise, hebben zij steeds een creatieve oplossing klaar. Kan je niet wachten om zelf een eyecatcher voor je leefruimte samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!