Project omschrijving

Ruime hangkast in de leefruimte

In de ruime leefruimte van dit gezin kwam een grote hangkast tegen de muur.  Er werd gewerkt met dezelfde materialen waarin ze hun bureaukast lieten maken: platina wit met een eiken houttoets. De hangkast werd voorzien van laden en valdeuren en biedt voldoende opbergruimte voor het servies van het gezin.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een strakke hangkast met eikenhouten accenten tot een dressing op maat of ruime boekenkasten. DM-Line maakt de op maat gemaakte waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid. Jouw maatkast wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een perfecte maatkast, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen waarmaken

Kan je niet wachten om zelf een eyecatcher voor je leefruimte samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!