Ruime halkast

In deze woning in Sint-Niklaas realiseerden we een praktische, ruime halkast in de inkomhal. De kastenwand werd uitgevoerd in onze melamine decor DM20, Kasjmier, en voorzien van greeploze draaideuren. Dankzij de zachte kleur en de greeploze draaideuren blend de kast mooi weg in de ruimte.

In de maatkast is voldoende ruimte voorzien om alle jassen en schoenen van het gezin netjes uit het zicht op te bergen. Verder vinden we rechts in de kast ook een technische installatie terug, die mee is weggewerkt in de kast. Door een maatkast te voorzien rond een technische installatie houdt je het geheel makkelijk toegankelijk maar toch uit het zicht.

Fijn thuiskomen met een halkast

We komen allemaal graag thuis in een opgeruimde woning die rust uitstraalt! Daarom is het wel net zo fijn dat er geen schoenen en jassen rondslingeren in je hal van je woning. Hier biedt een maatkast je de perfecte oplossing. Want bij een op maat gemaakte halkast kan je de indeling 100% afstemmen op jouw wensen en al jouw spullen een eigen plekje geven. Heb je een uitgebreide schoenencollectie die je netjes wil opbergen? Of voorzie je liever wat meer plaats voor de rugzakken van de kinderen? Hoe je het ook voor ogen hebt, onze interieuradviseur staat voor je klaar met een oplossing op jouw maat.

Kwaliteit staat voorop

Wie kiest voor een halkast van DM-Line, kiest gegarandeerd voor een duurzaam resultaat. Als maatkastenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring op de teller werken we enkel met de beste materialen. Zo kan jij op beide oren slapen dat jouw investering loont. Omdat we zeker zijn dat je nog vele jaren plezier aan je maatkast zal beleven, geven we je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat. Wil je nog meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons vakmanschap.