Praktische maatkasten op zolder

In deze woning werden praktische maatkasten op zolder voorzien. Er werd zowel een kamershoge opbergkasten op maat geplaatst onder het schuine dak, als twee lage maatkasten en een bureau op maat.

De maatkasten werden afgewerkt met draaideuren, die voorzien zijn van een moderne, stijlvolle zwarte greep. Door de zolder met maatwerk in te richten, werd elk hoekje van de ruimte optimaal benut.

De zolderkamer praktisch ingericht

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar opbergkasten op maat van jouw zolder. Van kamershoge maatkasten onder een schuine wand tot lage commodekasten op maat. Wij maken alles 100% op maat op Belgische bodem. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

We zijn ervan overtuigd dat een maatkast op zolder betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, professioneel geplaatst door echte vakmannen. Want eens de maatkast op zolder afgewerkt is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven. Omdat we steevast kiezen voor een tijdloze finish, blijft de maatkast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Echt vakmanschap

Misschien heb je al een idee van hoe jouw maatkasten op zolder er uit moeten zien. Breng dan zeker je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Onze interieuradviseurs proberen jouw ideeën om te vormen tot een prachtige en praktische maatkast. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan we aan de slag en plaatsen we de ideale maatkast in jouw zolderkamer.

Bij een op maat gemaakte schuine kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar!