Praktische inloopdressing

Voor deze klant realiseerden we een compacte maar praktische inloopdressing. Er werd gekozen voor een donkere decor die zorgt voor de nodige warmte in de ruimte.

De dressing werd voorzien van voldoende legvlakken, lades en hangroedes. Zo krijgt elk item uit de garderobe van deze klant een mooi plekje. De spiegelwand is niet enkel ideaal om een leuke outfit uit te zoeken, maar zorgt ook voor een verruimend effect.

Een inloopdressing om van te dromen

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een praktische inloopdressing. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een inloopdressing van DM-Line hoeft daarom ook maar een keer. Want ons maatwerk is zeer duurzaam. Eens de garderobekast of dressing geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitstraling, blijft jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een multifunctionele maatkast

Eén meubelstuk dat je voor meerdere doeleinden kan gebruiken? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een maatkast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of kies jij ook voor een inloopdressing met voldoende opbergruimte voor jouw volledige garderobe? Samen bekijken we de mogelijkheden die je slaapkamer biedt en brainstormen we over jouw interieurstijl. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woning. Maak snel een afspraak en ontdek wat een maatkast voor jou kan betekenen.