Praktisch berging en wasplaats

Een praktische en stijlvolle berging? Ja hoor, het kan! In deze woning plaatsen we een ruime berging gecombineerd met een wasplaats. De opbergkasten werkten we af met push-to-open systemen voor een strakke en moderne look.

Voor de wasplaats stelden onze interieurexperts voor om de wasmachine en droogkast op een ergonomische hoogte te plaatsen. Bukken om de machine aan te zetten, te vullen en leeg te maken is daarmee verleden tijd. De push-to-open lades eronder doen daarnaast perfect dienst voor het opbergen van wasproducten e.d.

Praktische kasten voor de berging

Een berging is een van de meest praktische ruimtes van een woning. Je kan er niet alleen je wasmachine en droogkast, maar ook heel wat andere spulletjes kwijt. Al is dit wel op voorwaarde dat de beschikbare ruimte slim inricht met opbergkasten. Want je hebt meer spullen dan je denkt die een plaatsje moeten krijgen in jouw wasplaats. Denk aan wasproducten, de strijkplank en de stofzuiger of ander poetsmateriaal. Ga dus slim aan de slag door voldoende opbergkasten te voorzien. Door gebruik te maken van plafondhoge kasten benut je ook de hoogste opbergruimte verstandig. Je kan er bijvoorbeeld je stock aan toiletpapier en wasmiddel opslaan. En wist je dat je best voor gesloten deuren kiest in een wasplaats? Zo kan je alles netjes opbergen en creëer je rust in jouw berging.

Jouw droomontwerp

Wil je graag meer tips voor praktische kasten voor je berging en wasplaats? Lees dan zeker eens onze blog over het functioneel inrichten van een wasplaats. Of spring eens binnen in één van onze showrooms. De interieuradviseurs van DM-Line staan klaar om je van a tot z te begeleiden naar jouw droomontwerp. Zodat jij gegarandeerd van een geslaagd eindresultaat kan genieten! Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller weten wij perfect wat de beste kastindeling is voor jouw opbergnoden. Tot snel, in één van onze showrooms?!