Open dressing met schuifdeuren

Bij deze realisatie plaatsten we een open dressing met notelaar afwerking. Voor de indeling werd gekozen voor een combinatie van accessoires voor extra gebruiksgemak. Zo installeerden we hoge hangroedes, uitschuifbare broekendragers, legplanken en lades. De lades werden voorzien van een push-to-open systeem, zodat de houtstructuur als één mooi geheel doorloopt.

De dressing werd ten slotte gescheiden van de andere ruimte door een glazen schuifdeur met zwart gelakt aluminium frame.

Open dressing

Een mooie garderobe vraagt om een open dressing. Heb je voldoende ruimte beschikbaar in jouw woning? Waarom kies je dan niet voor een ruime, open dressing? Een open dressing geeft je elke keer weer het gevoel alsof je aan het shoppen bent in jouw eigen kleerkast, de droom van elke vrouw. En een dressing is trouwens niet alleen mooi om naar te kijken. Het is ook erg praktisch. In één oogopslag zie je al jouw kleren terug. Dat maakt het kiezen van een outfit in de ochtend een stuk gemakkelijker. Wedden dat je zo tijd wint ‘s ochtends?

Ben je er trouwens al aan uit welke accessoires je graag in jouw dressing verwerkt ziet? Van een broekenhouder tot een schoenenrekje, bij DM-Line bieden we jou alleen maar de beste kwaliteit aan. Op onze blog ontdek je 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing.

Praktische schuifdeuren

Een schuifdeur schept eindeloze mogelijkheden. Enerzijds kan je schuifdeuren gebruiken als alternatief voor gewone kastdeuren. Dit is een goede oplossing voor woningen met relatief weinig ruimte, want een schuifdeur neemt geen extra ruimte in bij het openen van de kast. Anderzijds kan je een schuifdeur gebruiken als scheidingswand om jouw ruimte te verdelen. Zeker als je grote kamers ter beschikking hebt. Ook om een mooie inloopdressing in jouw master bedroom te creëeren is dit een geslaagde oplossing.  Droom je al van jouw eigen open dressing met schuifdeur? Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!