Open dressing in Sage Green

Voor deze klanten in Gent realiseerden we in hun master bedroom een mooie open dressing in onze Sage Green decor (DM32). Het resultaat oogt dankzij deze kleur erg chique.
De open dressing is bovendien voorzien van alle comfort. Onze interieuradviseur voorzag voldoende legvlakken en enkele zwarte garderobestangen. Daarnaast werd ook een uitschuifbare legger om kledij op te plooien geïntegreerd, evenals een Prestige broekhouder en schoenenrek.
Om de dressing een verruimend effect te geven, werkten we het geheel af met een kamershoge spiegel op maat.

Een open of gesloten dressing?

Een dressing op maat is één van onze best verkochte maatkasten. Alleen twijfelen velen tussen een open en gesloten dressing. Vind je het een must om in een oogopslag overzicht te hebben over al jouw kleren, dan is een open dressing het antwoord! DM-Line helpt jou graag om jouw open dressing zo in te richten dat je voldoende legruimte, hangruimte en lades hebt om jouw garderobe netjes op te bergen. Benieuwd welke accessoires je allemaal in jouw dressing kan integreren? Van een schoenenrek tot een grote spiegel:  we geven je 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing mee op onze blog.

Trendkleur Sage Green

Het fijne aan een dressing op maat is dat jij helemaal zelf beslist hoe deze eruit komt te zien. Zowel de materialen als de afwerkingen kies jij zelf. Of je nu voorkeur geeft aan een neutraal witte dressing of eerder kiest voor een trendkleur als Sage Green… Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat een dressing is die jou instant een wow-gevoel geeft. Maak snel een afspraak in één van onze showrooms en laat je begeleiden naar een open dressing op jouw maat!