Open dressing in Grafietzwart

Voor deze klanten realiseerden we een ruime open dressing in onze Grafietzwarte decor (DM21), een uitvoering die meteen zorgt voor een warm effect in de ruimte.

De dressing is voorzien van voldoende legvlakken, lades en hangroedes en creëert zo voldoende opbergplek voor schoenen, kleren en accessoires van de bewoners.  Om mooi te matchen werden de hangroedes in matzwart uitgevoerd in plaats van in chroom.

Daarnaast werd ook een kamershoge spiegel op maat voorzien in de open dressing. Deze verruimt de kamer optisch en zorgt dat de bewoners makkelijk hun outfits kunnen beoordelen.

Een open of gesloten dressing?

Een mooie garderobe vraagt om een dressing op maat. Vind je het fijn om meteen overzicht te hebben over al jouw kleren? Dan is een open dressing een aanrader. Ook in een kleine ruimte kan je met een open dressing aan de slag. DM-Line helpt je graag om jouw open dressing zo in te richten dat je voldoende legruimte, hangruimte en lades hebt om jouw garderobe netjes op te bergen. Benieuwd welke accessoires je allemaal in jouw dressing kan integreren? Van een schoenenrekje tot een broekenhouder of een grote spiegel:  ontdek 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing op onze blog.

Grafietzwart als eyecatcher

Het fijne aan een dressing op maat is dat jij helemaal zelf beslist hoe die eruit komt te zien. Zo kan je voor een neutrale witte open dressing op maat gaan, of kan je ook iets gedurfder kiezen voor een dressing in Grafietzwart. Met deze knappe uitvoering heb je er gegarandeerd een eyecatcher bij in je interieur. Omdat DM-Line kiest voor materialen met een tijdloze uitstraling, blijft jouw dressing sowieso nog jaren stijlvol. Interesse in een open dressing helemaal naar jouw smaak? Maak snel een afspraak in één van onze showrooms en laat je begeleiden naar een droom van een dressing!