Keukenkasten met schuifdeuren in lakglas

De bewoners van deze woning wensten een kastenwand in de eetkamer waarbij servies snel bereikbaar was. Onze interieurexperten stelden voor om opbergkasten met schuifdeuren in lakglas te maken. Zo heb je heel vlot een overzicht over de inhoud van de kast en verlies je geen plaats bij het openen van de deuren.

De kleur van het lakglas werd afgestemd op de rest van het interieur. Ook de horizontale verdelingen (aluminium segmentstrips) op de schuifdeuren gaan mooi over in het ‘lijnenspel’ van de keuken.

Schuifdeuren als troef

Schuifdeuren bieden veel mogelijkheden. Je kan ze niet enkel gebruiken als scheidingswand om een ruimte onder te verdelen, ze vormen ook het ideale alternatief voor gewone draaideuren. Zeker in woningen met relatief weinig ruimte is dit een geschikte oplossing. Want een schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag bij het openen van jouw maatkast. Praktisch én esthetisch dus.

Afwerking naar keuze

Wie voor een schuifdeur kiest, krijgt een waaier aan mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor schuifdeuren in plaatmateriaal of opbergkasten met schuifdeuren in lakglas. En ook de greep is volledig naar keuze. Hou je van de look en feel van glazen schuifdeuren? Weet dan dat je voor jouw opbergkasten ook te werk kan gaan met donkerdere of matte glazen. Hierdoor heb je minder inkijk in jouw kast op maat en kan je de inhoud uit het zicht houden. Dit zorgt voor een rustgevend en ordelijk eindresultaat. Droom je al van jouw eigen opbergkast met schuifdeuren? Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!