Opbergkasten in de speelkamer

Wie kinderen heeft, weet hoeveel ruimte speelgoed kan innemen. Om te vermijden dat het speelgoed overal rondslingert, is zijn praktische opbergkasten in de speelkamer of de kinderkamer een must.

Deze klanten gingen voor een kamershoge kastenwand. De opbergkasten werden zo ingericht dat er voldoende speelgoed opgeborgen kon. Daarnaast werd ook rekening gehouden dat de kasten kindvriendelijk ingedeeld werden, door voldoende praktische opbergruimte op lage hoogte te voorzien.

Er werd bewust gekozen voor greeploze kastdeuren met tip-on systeem. Enerzijds omdat zoonlief de deuren dan makkelijk zelf kan openen. Anderzijds omdat de kinderen zich zo niet kunnen bezeren aan uitstekende deurklinken.

Opbergkasten op kindermaat

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van opbergkasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Ook opbergkasten op maat in de speelkamer of kinderkamer zijn een optie. Daarbij schenken we aandacht aan duurzaamheid en creativiteit. Zo krijg jij een uniek maatmeubel dat jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Ook in jouw woning?

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een opbergkast onder een schuine wand of trap? Heb je een specifieke indeling voor ogen – die bijvoorbeeld kindvriendelijk is? Dankzij onze jarenlange expertise helpen we jou voor eender welke kamer of woning aan de ideale opbergkast op maat. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Wil je graag ook opbergkasten aanschaffen voor jouw speelkamer of kinderkamer? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Twijfel niet en laat van je horen!