Opbergkasten in de bijkeuken

In deze nieuwbouwwoning in Sint-Niklaas mochten we praktische opbergkasten voorzien in de bijkeuken. Naast voldoende opbergruimte voor alle kuis- en wasspullen, was ook een plekje nodig om de wasmachine en de droogkast te zetten.
Er werd gekozen voor een combinatie van een kamershoge kastenwand in onze Kasjmier decor (DM20) en een lage opbergkast met ruimte voor wasmachine, droogkast en een spoelbak. Het werkblad bovenop de lage maatkast werd uitgevoerd in Grafietzwart (DM21).

De voordelen van een berging van DM-Line

Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van bergingen op maat van jouw woning. Van een praktische berging met greeploze deuren tot ruime opbergkasten in de garage. DM-Line helpt je met de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw berging wordt een opbergparadijs dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke keer opnieuw tijdens de huishoudelijke taken van ons vakmanschap en van jouw investering.

Realiseer jouw opbergdroom

Een praktische berging, da’s niet zomaar opbergruimte. DM-Line maakt opbergkasten die helemaal opgaan in jouw interieur en uiterst praktisch ingedeeld zijn. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je dat jouw wasmachine en droogkast een mooi plekje krijgen? Of heb je een specifieke indeling voor ogen? Niets is onmogelijk voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte berging samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat!