Opbergkast in de logeerkamer

Deze klanten uit Mechelen wensten een waar hotelgevoel te creëeren in hun logeerkamer. Zo kwam deze opbergkast in de logeerkamer tot stand. Een zee aan  opbergruimte was geen must, maar er moest wel voldoende ruimte zijn om voor de gasten van wat hang- en legruimte te voorzien.

 

Ze kozen voor een frisse toets, een maatkast in onze Sage Green decor (DM32). Het fijne donkergroene greepje past perfect bij deze decor!

Hotelgevoel in de logeerkamer

Maatkasten zijn een perfecte oplossing om de ruimte in je logeerkamer optimaal te benutten. Bij DM-Line begrijpen we dat elke ruimte in huis uniek is. Daarom benutten we onze jarenlange ervaring om een perfecte oplossing voor jouw logeerkamer uit te werken.

Met een opbergkast op maat in de logeerkamer bergen jouw gasten moeiteloos al hun spullen op. Of het nu gaat om kleding, accessoires of handdoeken. Alle spullen krijgen netjes een plekje in een kast op maat.

Belgisch vakmanschap

Bij DM-Line zijn we fier op onze Belgische vakmanschap. Jouw maatkast maken we van a tot z in België met uitsluitend duurzame materialen van topkwaliteit. Hierbij staan design en functionaliteit voorop. Wist je trouwens dat je standaard een garantie van 10 jaar op al onze maatkasten krijgt? Zo overtuigd zijn we van onze kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een opbergkast op maat in je logeerkamer? Maak een afspraak in onze showroom en laat je adviseren door onze experts!