Op maat gemaakte barkast met bartafel

De droom van wie al graag eens met vrienden en familie een glaasje drinkt: de op maat gemaakte barkast met bartafel die we voor deze klanten mochten realiseren.

Qua materialen werd gekozen voor een combinatie van witte melamine maatkasten met zwarte eik (laminaat). De barkast werd deels onder een schuine wand geplaatst, met voldoende opbergruimte voor flessen, boeken of andere decoratie. Twee van de open vakken springen iets naar voren voor een speels effect.

Tevens werden twee zwevende leggers voorzien om glazen en flessen op uit te stallen. In de barkast werd een spoelbak en ijskast ingewerkt. Als dit niet de ideale ontspanningsplek is, weten wij het ook niet meer. Cheers!

Een oplossing voor elke ruimte

Het maakt niet uit voor welke ruimte je maatwerk wenst. Of je nu graag een slaapkamerkast op maat wil,  of liever gaat voor de ideale ontspanningsplek met een barkast en bartafel op maat. Onze interieuradviseurs helpen jou graag verder met jouw woondromen. Zo kan je elke ruimte van je woning volledig naar eigen keuze inrichten. Zelf ook aan de slag? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw woning biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Zo komen we tot een uniek maatmeubel. En krijg je er een zee aan praktische én stijlvolle opbergruimte bij.

Duurzaam maatwerk

Al meer dan 25 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief maatwerk dat ook duurzaam is. Investeren in een op maat gemaakt tv-meubel van DM-Line hoeft maar een keer. Eens jouw tv-kast of boekenkast geplaatst is, gaat die jaren mee. Wij geven je daarom ook steeds 10 jaar garantie op jouw maatkast.  En omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, ben je er ook zeker van dat jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.