Multifunctionele kastenwand in de leefruimte

Deze klanten klopten bij ons aan voor een multifunctionele kastenwand in de leefruimte. De ruime leefruimte van 7,5 meter breed liet onze interieuradviseurs de nodige creativiteit toe om mee aan de slag te gaan.

Zo kwamen zij tot een ontwerp waarin links kamershoge opbergkasten voorzien werden in Platinawit (FR08) met aansluitend lage opbergkasten met lades over de hele breedte. De lage opbergkasten doen enerzijds dienst als zitbank aan de eettafel dankzij de rugsteun in DM-Line Riverside Oak (DM23). Anderzijds werd dit ook omgetoverd tot een knap tv-meubel, met de achterwand eveneens in DM-Line Riverside Oak (DM-23).

Achter het zitbankje en de tv-wand werd een warm witte LED-strip voorzien. Op deze manier kunnen de klanten het sfeergevoel in de leefruimte versterken.

Een multifunctionele kastenwand

Eén meubelstuk dat je voor meerdere doeleinden kan gebruiken? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je de beschikbare ruimte in je woning optimaal benutten. Zo kan je bij DM-Line een kastenwand laten maken die zowel als TV-meubel en als opbergkast dienst doet. Of kies jij ook voor een creatieve kastenwand die je eveneens als zitbank kan gebruiken? Samen bekijken we de mogelijkheden die je leefruimte biedt en brainstormen we over jouw interieurvisie. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woning.

Puur vakmanschap

Weet je zelf nog niet goed hoe jouw ideale kastenwand eruit moet zien? Met de hulp en service van onze interieuradviseurs bekijk je samen de mogelijkheden die er in jouw woning zijn. We doorlopen verschillende stappen en luisteren naar jouw wensen. Zo wordt er voor gezorgd dat jouw kast op maat helemaal aansluit op jouw interieur. Bovendien ben je bij DM-Line zeker van de kwaliteit. Omdat we werken met duurzame en kwaliteitsvolle materialen, heb je na plaatsing 10 jaar garantie op jouw maatkast. Heb je zin gekregen om jouw maatkast te ontwerpen? Maak nu je afspraak en kom langs in één van onze showrooms.