Moderne vestiairekast in de hal

Een goede vestiairekast is er één die perfect opgaat in het interieur. Daarom kozen we in deze woning voor een strakke ingebouwde maatkast met push-to-open draaideuren. Zo wordt de aandacht gevestigd op de stalen elementen in de inkomhal en draagt de maatkast bij tot de industriële look van de woning.

Kom thuis in je inkomhal

Wie komt nu niet het liefst thuis in een nette woning die rust uitstraalt, na een zware werkdag? De eerste stap die je thuis binnen zet wanneer je de voordeur opent, brengt je in de hal. Het zou niet fijn thuiskomen zijn als de schoenen en jassen rondslingeren en de orde ver te zoeken is. Daarom zijn maatkasten in de inkomhal een echte zegen voor jouw woning. Want zo krijgen al jouw spullen een opbergplekje en krijg jij de rust in je hoofd die je na een lange dag verdient. Het voordeel van een vestiairekast op maat is dat je de indeling perfect afstemt op jouw eigen wensen. Heb je een uitgebreide schoenencollectie die je mooi wil opbergen? Of voorzie je liever wat meer plaats voor de sporttassen van de kinderen? Hoe je het ook ziet, onze interieuradviseurs helpen je met een oplossing op maat.

Duurzame materialen

Wie kiest voor een vestiaire- of halkast van DM-Line, kiest gegarandeerd voor een duurzaam eindresultaat. Als maatkastenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, gaan we enkel voor de meest kwalitatieve materialen en afwerkingen.. Zo kan jij op beide oren slapen dat jouw investering de moeite waard is. We beloven jou dat je nog vele jaren plezier aan je maatkast zal beleven en geven je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat. Wil je nog meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons vakmanschap.