Moderne vestiaire in hal

‘s Avonds thuiskomen in een woning die rust en warmte uitstraalt. Dat was de wens van de eigenaars van deze woning. We plaatsten daarom een moderne vestiairekast in een neutrale kleur in de hal. Zo gaat de opbergkast perfect op in de inkomhal en staan de decoratieve houten elementen in de spotlight. Met een slimme inrichting van de kasten zorgden we voor een zee aan opbergruimte.

Thuiskomen start in de hal

Wie komt nu niet het liefst thuis in een ordelijke woning die rust uitstraalt, na een lange en vermoeiende werkdag? De eerste stap die je thuis binnen zet wanneer je de voordeur opent, brengt je in de inkomhal. Als jouw hal er dus rommelig bijligt en de schoenen en jassen rondslingeren, zal dit je geen fijne thuiskomst bezorgen. Daarom zijn maatkasten in de inkomhal geen overbodige luxe. Zo krijgt alles netjes een plekje en krijg jij de rust in je hoofd die je na een lange dag verdient. Het voordeel van een vestiairekast op maat is dat je de indeling perfect afstemt op jouw eigen situatie. Heb je een grote schoenencollectie die je kwijt wil? Of liever wat meer plaats voor de boekentasjes van de kinderen? Hoe je het ook ziet, onze interieuradviseurs helpen je met een oplossing op maat.

Duurzame materialen

Kiezen voor een vestiairekast of halkast van DM-Line, da’s kiezen voor een duurzaam resultaat. Als maatkastenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, weten we als geen ander welke materialen en afwerkingen het beste zijn. We werken enkel en alleen met duurzame en kwalitatieve materialen. Zo kan jij op beide oren slapen dat jouw investering de moeite waard is. We beloven jou dat je nog vele jaren plezier aan je maatkast zal beleven en geven je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat. Wil je nog meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons vakmanschap.