Moderne tienerkamer met bureau

Optimale studieresultaten worden behaald met een optimale inrichting van het bureau. Daarom plaatsten we in deze tienerkamer een ruim bureau met heel wat opbergmogelijkheden. Zo kreeg het bureau aan beide zijden een ladeblok voor het opbergen van papier en schriften. Daarnaast plaatsten we ook een grote opbergkast met draaideuren en enkele open legvlakken. Voor een optimale focus stelden onze interieurexperts voor om met neutrale kleuren te werken.

DM-Line, dé partner voor jouw maatkasten

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een mooie tienerkamer met bureau tot een praktische dressing. DM-Line realiseert de op maat gemaakte waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek stuk dat bestaat uit duurzame materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast is meer dan opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen

Wil je zelf ook een tienerkamer onder handen nemen? Of een mooie bureau inrichten? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!