Moderne slaapkamerkast met eiland

In dit appartement in Sint-Niklaas zorgde onze interieurexpert voor een strakke slaapkamerkast met een praktisch eiland voorzien van lades. De deuren en lades in Cachemire werden telkens voorzien van tip-on systeem. Dankzij het tip-on systeem kan u met volle handen de kast openen met een zachte druk.

Om het strak ontwerp te versterken, zorgden we voor een strak lijnenspel. Alle lades werden even hoog geproduceerd en de zijwanden van het lade-eiland kwamen precies gelijk met de lijnen van de draaideuren.

Moderne slaapkamerkast

Een strak interieur vraagt om moderne kasten. Door kasten op maat in jouw slaapkamer te integreren, kan je de moderne look van jouw woning optimaal doortrekken. De keuze die je maakt in materiaal en afwerking van jouw maatkast, zal mee de look en feel van jouw slaapkamer bepalen. Ben je op zoek naar een moderne slaapkamerkast? Dan kies je bijvoorbeeld beter voor lichte kleuren en greeploze draaideuren met tip-on systeem. Afhankelijk van jouw interieursmaak zullen onze interieuradviseurs jou hierin adviseren. Zo ben jij zeker van een strak eindresultaat.

De voordelen van een eiland

Heb je voldoende ruimte in jouw slaapkamer of dressing om een centraal eiland te voorzien? Dan is dit zeker een aanrader. Een centraal eiland is niet alleen handig om kleding op te leggen, te ordenen of op te vouwen. Het geeft je ook heel wat extra opbergruimte. Zo kan je de laden gebruiken om al jouw zomeraccessoires en schoenen op te bergen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je voldoende bewegingsruimte laat rond het eiland om een vrij gevoel in jouw slaapkamer of dressing te behouden. Ook hier kunnen onze interieuradviseurs jou de juiste raad over geven. Wil je graag zelf aan de slag met een moderne slaapkamerkast met eiland? Kom dan zeker eens langs in een showroom in je buurt voor vrijblijvend advies!