Moderne kastenwand als eyecatcher

Dit koppel klopte bij ons aan voor de realisatie van een moderne kastenwand, als eyecatcher van hun nachthal. Door samen met onze interieuradviseur zorgvuldig de juiste materialen en indeling te kiezen slaagden ze daar 100% in.

De uiteindelijke keuze werd gemaakt voor gepoederlakte fingerproof zwarte kasten met greeploze draaideuren. In de kastenwand werden open vakken voorzien in fineer notelaar. De open vakken geven de ruimte om hun mooiste spullen en/of boeken uit te stallen.

Een kastenwand op jouw maat

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar kastenwanden op maat. En dat doen we nog elke dag met passie en enthousiasme. Van dressings tot boekenkasten of een praktische bureaukast. Dankzij onze ervaring krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een kastenwand moet betaalbaar en duurzaam zijn. Daarom zetten we al jaren in op prijs-kwaliteit. DM-Line maakt kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid steeds in het achterhoofd. Eens de maatkast geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een eyecatcher voor jouw woning

Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor een thuiswerkplek met ruime opbergkasten? Of liever een compacte home office in de woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woning.

Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. We helpen je maar al te graag verder bij het samenstellen van een kast op maat.