Moderne inkomhal met vestiarekast

In deze woning plaatsten we een moderne inbouwkast in de inkomhal. Om te vermijden dat de hal een vernauwend effect kreeg, stelden onze interieurexperts voor om met een witte inbouwkast te werken met push-to-open systeem. Zo gaat de vestiairekast naadloos op in het geheel en blijft de hal ruim en helder aanvoelen. Voor de indeling kozen de eigenaars voor legplanken op verschillende hoogtes voor bijvoorbeeld het ordenen van sjaals en hoeden. Daarnaast plaatsten we een hangroede voor het ophangen van jassen.

DM-Line, dé partner voor jouw maatkasten

DM-Line specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het maken van maatkasten. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een mooie inkomhal met vestiairekast tot ruime boekenkasten en bureaukasten voor je thuiswerkplek. DM-Line helpt je met de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we de nodige aandacht aan creativiteit en duurzaamheid. Jouw maatkast wordt een uniek meubel dat bestaat uit kwalitatieve materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast is meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Aan de slag met jouw interieurdromen

Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte vestiairekast samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!