Modern zwart bureau onder schuin dak

Deze klant integreerde een modern zwart bureau onder het schuin dak van zijn woning. Zo kreeg hij de perfecte home office om van thuis uit te werken. We zorgden voor een zee aan opbergruimte met de afgeschuinde bureaukasten. De bewoners kozen voor een moderne look met zwarte kasten en een fijne bijpassende handgreep. Een warme en gezellige touch werd toegevoegd met het werkblad in houtstructuur. Onder het werkblad werden de stopcontacten netjes weggewerkt in de bureaukast.

Maatkasten onder dak

Dat de ruimte onder een schuine wand of dak geen verloren ruimte hoeft te zijn, dat toont deze realisatie nogmaals aan. Bij DM-Line helpen we jou graag om ook de ruimte onder jouw dak om te toveren tot ideale opbergruimte zodat jij geen kopzorgen hoeft te hebben over de inrichting van jouw zolderkamers. Kies voor een bureaukast onder een schuin dak of wand en combineer het esthetische met het praktische. Voor elk interieur en elke afschuining weten onze interieuradviseurs dankzij hun jarenlange ervaring een geschikte, praktische oplossing te vinden.

Uniek bureau op maat

Onze interieuradviseurs stellen steeds een ontwerp voor dat helemaal aansluit bij jouw ruimte en jouw opbergnoden. Daardoor is elke bureau die we bij DM-Line ontwerpen uniek. Van de afmetingen van jouw bureau tot de indeling van de maatkasten en de keuze van de kleuren en de afwerkingen.  Onze interieuradviseurs overlopen samen met jou, stap voor stap, de mogelijke keuzes en geven je professioneel advies. Zo komen jullie samen tot het ideale ontwerp. Wist je trouwens dat je na plaatsing van het maatwerk maar liefst 10 jaar garantie krijgt op jouw bureau? Wij zijn ervan overtuigd dat elke realisatie duurzaam en kwalitatief is waardoor jij er nog jaren werkplezier aan zal beleven. Overtuigd van ons vakmanschap? Spring dan zeker eens binnen in een showroom in jouw buurt of vraag online een offerte aan. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!