Modern wandmeubel in woonkamer

In de woonkamer blijven vaak heel wat spullen slingeren. Daarom kozen de eigenaars van deze woning voor een modern wandmeubel in de woonkamer. Dit zorgt voor een overvloed aan opbergruimte. Er werd gekozen voor kamerhoge maatkasten, zodat alle ruimte optimaal benut wordt.

Daarnaast werden er twee uitsparingen gemaakt voor het plaatsen van decoratieve elementen, zoals fotokaders, kaartjes en planten. Op en top gezellig en functioneel dus!

Maatkast waar en hoe je maar wilt

Niet alleen in de woonkamer kan het handig zijn om een maatkast te plaatsen, maar ook voor de andere ruimtes in jouw woning kan het een must zijn. Wat dacht je van een maatkast in jouw keuken? Zo kan je al jouw kookgerei en voedingswaren opbergen in jouw kast op maat. Of een slaapkamerkast? Voor al jouw kledij of het speelgoed van jouw kind in weg te bergen. Alle opties zijn mogelijk met jouw kast op maat van DM-Line. Daarnaast ben jij degene die bepaalt hoe jouw kast op maat eruit zal zien.  Ga je voor een moderne of landelijke look? Een open of gesloten kast? Zwart, bruin of eerder een felle kleur? Of wil je ook een modern wandmeubel in jouw woonkamer? Wij maken jouw droomkast zoals jij het zelf wilt. Laat je inspireren door onze realisaties!

Reken op onze expertise

Weet je zelf nog niet goed waar of hoe je jouw maatkast wilt? Met de hulp en service van onze interieuradviseurs, bekijk je samen naar de mogelijkheden in jouw woning. We doorlopen verschillende stappen en luisteren naar jouw wensen. Zo wordt er voor gezorgd dat jouw kast op maat helemaal aansluit op jouw interieur. Bovendien ben je bij DM-Line zeker van de kwaliteit. Omdat we werken met duurzame en kwaliteitsvolle materialen, heb je na plaatsing 10 jaar garantie op jouw maatkast. Heb je zin gekregen om jouw maatkast te ontwerpen? Maak nu je afspraak en kom langs in één van onze showrooms.