Modern tv-meubel met kolomkasten

In deze moderne woonkamer plaatsten we een wit tv-meubel gecombineerd met een boekenkast. Om een open gevoel te garanderen stelden onze interieurexperts voor om zowel met gesloten als open elementen te werken. Zo is er heel wat opbergruimte voorzien achter de moderne draaideuren met push-to-open systeem, maar is er ook ruimte voor het plaatsen van fotokaders of boeken.

Een tv-meubel met opbergfunctie

Soms mag het in de woonkamer al eens wat meer zijn. Dan kies je toch gewoon voor één meubelstuk dat voor meerdere doeleinden kan gebruikt worden? Ook daar helpen we je bij DM-Line graag verder mee. Want dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Wil je ook een modern tv-meubel met kolomkasten? Of een boekenkast of opbergkast in jouw leefruimte? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw woonkamer biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Zo komen we tot een uniek tv-meubel op maat en krijg jij er een zee aan praktische én stijlvolle opbergruimte bij. Bovendien kies jij zelf hoe jouw tv-meubel er uit ziet. Bepaal zelf welke kleuren, materialen en indeling jouw maatkast zal krijgen. 

Duurzaam maatwerk

Al meer dan 25 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief maatwerk dat ook duurzaam is. Investeren in een op maat gemaakt tv-meubel met kolomkasten van DM-Line hoeft maar een keer. Eens jouw tv-kast met opbergkast geplaatst is, gaat die jaren mee. Wij geven je daarom ook steeds 10 jaar garantie op jouw maatkast.  En omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, ben je er ook zeker van dat jouw maatkast gedurende al die jaren ook stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieuradviseurs helpen je graag.