Modern tv-meubel met ingebouwde verlichting

In een nieuwbouwwoning in Moerbeke-Waas wouden de bewoners hun interieur inrichten met maatkasten. In de woonkamer kozen de bewoners voor een modern  tv-meubel met ingebouwde verlichting. Om in het interieur te passen, stelde onze interieurexpert voor om met contrastkleuren te werken. De donkere kleur zorgt voor een warme look.

De ingebouwde verlichting geeft het geheel een moderne toets en zorgt ook voor een zekere rust voor de ogen bij het tv kijken. Voor de tv zorgden we ervoor dat alle kabels netjes verstopt zitten in en achter de kast.

Sfeervol Tv-meubel

We hebben het graag sfeervol in de woonkamer. Een op maat gemaakt meubelstuk met ingebouwde verlichting van DM-Line kan je daarbij helpen. Want dankzij onze tv-meubelen met ingebouwde verlichting geef jij meteen extra gezelligheid aan jouw interieur. Wil je ook een tv-meubel met ingebouwde verlichting? Of kies jij voor een boekenkast of opbergkast met ingefreesde LED-strips in jouw leefruimte? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw woonkamer biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Bepaal zelf, met behulp van ons professionele advies, welke kleuren, materialen en indeling jouw maatkast zal krijgen. Misschien helpen onze vijf tips voor een perfect tv-meubel jou ook al op weg?

Duurzame maatkasten

Al meer dan 25 jaar maakt DM-Line kwalitatieve maatkasten die betaalbaar en duurzaam zijn. Een investering in een op maat gemaakt tv-meubel van DM-Line hoef je maar een keer te maken. Eens jouw tv-meubel met ingebouwde verlichting geplaatst is, beleef jij er nog jaren plezier aan. Omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we jou trouwens maar liefst 10 jaar garantie op jouw tv-meubel op maat. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder.