Moderne home office met opbergruimte

Voor een jong koppel ontwierp onze interieurexpert een moderne home office met opbergruimte. Die opbergruimte was een must om belangrijke documenten geordend te bewaren cruciaal. Ook wou het koppel veel open ruimte om boeken, souvenirs en allerlei accessoires in de kijker te zetten en zo een huiselijk gevoel te creëren.
Het bureaublad dat uit één stuk – in verstek – is gemaakt lijkt door te lopen in de bureaukast. Door het bureaublad in deze zwart matte decor te voorzien, zorgden we voor een opvallend accent.

Verder integreerden we verlichting in de kast, opnieuw om een huiselijke sfeer te creëren. Om het home office een jonge, speelse look te geven wisselden we bij de indeling van de open vakken.

Kies voor een productieve home office

Thuiswerk is ondertussen niet meer weg te denken uit onze levens. We moeten moeiteloos wisselen tussen een dagje op kantoor en een dagje thuis, zonder aan productiviteit in te boeten. Een goede thuiswerkplek is daarom een echte must. Eentje waar je voldoende opbergruimte hebt maar ook een werkvlak dat ruimte biedt aan jouw computer, laptop of zelfs twee beeldschermen om snel aan de slag te gaan. Dankzij een op maat gemaakte home office haal jij alles uit jouw beschikbare ruimte. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder om jouw woning te voorzien van een bureau op jouw maat.

Kwaliteit voorop

Sta je op het punt om jouw woning van een goede home office te voorzien? Kom dan zeker eens langs in een showroom van DM-Line. Zo ervaar je zelf de kwaliteit van onze materialen en kan je met je eigen ogen bewonderen wat we jou te bieden hebben. Met meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk streven we steeds naar duurzame en unieke ontwerpen. Maatwerk waar jij gegarandeerd nog jaren plezier aan zal beleven. Daarom geven we jou maar liefst 10 jaar garantie op jouw op maat gemaakte home office. Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen jou graag verder!