Modern home office

Voor een groeiende kmo ontwierp onze interieurexpert een compleet bureau op maat. De zaakvoerders wensten een natuurlijk, warm uitzicht. Daarom stelden we deze combinatie voor van lichte notelaar met donkere eik. Uiteraard moest er voldoende opbergruimte zijn om belangrijke documenten geordend te bewaren.

Het bureaublad dat – in verstek – is gemaakt lijkt door te lopen over het hele bureau. Door de houtstructuur van het bureaublad te laten overlopen op de achterwand, zorgden we ervoor dat alles perfect één geheel vormt. Verder verstopten we alle kabels netjes weg door een kabeldoorvoer te voorzien in het bureaublad.

Een perfecte home office

Al meer dan 25 jaar maakt DM-Line bureaukasten op maat voor jouw woning. Dat doet ons team elke dag opnieuw met passie voor het vak en een goede dosis enthousiasme. Van een moderne home office met houtstructuur tot een thuiswerkplek geïntegreerd in een kastenwand. Van welke werkplek jij ook droomt, wij maken het voor jou helemaal op maat. Zo krijg jij gegarandeerd een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke en duurzame materialen en geniet je elke werkdag opnieuw van ons vakmanschap. Wist je trouwens dat je maar liefst 10 jaar garantie geniet op het eindresultaat?

Details op jouw maat

Een knappe home office biedt je een perfecte oplossing om productief thuis aan de slag te gaan. En omdat het maatwerk is, kan je je op alles voorzien:  kasten om jouw documenten op te bergen, een kabeldoorvoer om kabels uit het zicht te houden,… De afwerking gebeurt volledig volgens jouw stijlwensen. En ook qua materialen en indelingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu kiest voor ruime opbergkasten, enkele zwevende leggers of liever een open boekenkast op maat in jouw bureau… Kom gerust langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieuradviseurs begeleiden je graag bij het ontwerpen van jouw unieke thuiswerkplek.