Modern bureau op maat in landelijke setting

Dat maatwerk in eender welke woning past, bewijst deze moderne bureau op maat die we voor onze klanten mochten realiseren in een landelijke setting.

Het koppel koos voor een moderne op maat gemaakt bureau met een kamershoge kastenwand. Ondanks dat de tot in de puntjes gerenoveerde woning nog steeds een landelijke sfeer uitstraalt, komen de moderne kasten helemaal tot hun recht.

De klant koos voor een uitvoering in onze Kasjmier kleur (DM20). Om wat contrast toe te voegen werden open nissen en bureaublad in Grafietzwart voorzien (DM21).

De ideale bureau op maat

Al meer dan 25 jaar ervaring hebben we bij DM-Line in het maken van bureau’s op maat. En dat doen we nog dagelijks met passie voor het vak. Wij maken jouw bureau helemaal op jouw maat. Zo krijg jij steeds een unieke thuiswerkplek die bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Eén ding staat vast: een bureau op maat moet betaalbaar en duurzaam zijn. Daarom focussen we ons al jaren op de beste prijs-kwaliteit en maken we al onze realisaties met duurzaamheid in het achterhoofd. Zo heb jij nog jaren geniet van jouw investering eens jouw bureau op maat geplaatst is. En omdat we bij DM-Line steevast kiezen voor tijdloze materialen en afwerkingen, blijft jouw werkplek nog jaren stijlvol.

Een bureau volgens jouw smaak

Met maatwerk kies jij alles tot in de puntjes zelf. Kies jij ook voor een modern bureau in een landelijke setting? Of ben je meer fan van een Scandinavische interieurstijl? Wat je ook verkiest: onze interieuradviseur bekijkt samen met jou de mogelijkheden die jouw interieur biedt en maakt een ontwerp op basis van jouw wensen. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een degelijke bureau bij. Wil je graag zelf een bureau op maat samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!