Master bedroom met dressing

We verdeelden deze ruime master bedroom met dressing door middel van maatkasten onder in een dressing en een slaapgedeelte.

In het slaapgedeelte werden links en rechts van het bed kamershoge witte maatkasten voorzien, met beiden een speels accent en open nis met legplanken in onze DM24 Charleston Eiche Tabacco.

In de dressing werd gewerkt met witte maatkasten met voldoende opbergruimtes en veel lades. Boven de dressingkasten werd led-verlichting ingebouwd zodat de bewoners steeds voldoende licht ter beschikking hebben om een outfit uit te kiezen.

Zowel in dressing als voor de slaapkamerkasten werd gekozen voor greeploze draaideuren met push-to-open systeem.

Een droom van een dressing

Wie droomt nu niet van een knappe dressing? En dat hoeft gelukkig niet duur te zijn! DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een dressing van DM-Line hoeft trouwens maar één keer. Want maatwerk is duurzaam. Eens de slaapkamerkast of dressing in jouw woning geplaatst is, geniet jij er nog jarenlang plezier van. Die belofte geven we je samen met 10 jaar garantie op het eindresultaat.

Multifunctioneel maatwerk

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut jij elke centimeter van je woning optimaal. Zijn je kamers eerder klein? Waarom laat je dan geen maatkast ontwerpen die zowel als TV-meubel als als bureau dienst doet. Of heb je ook een ruime slaapkamer die je wil omtoveren tot master bedroom met dressing? Samen bekijken we stap voor stap wat je wenst en brainstormen we over jouw visie. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw slaapkamer. Overtuigd? Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak!