Maatkasten in de slaapkamer

We plaatsten maatkasten in deze slaapkamer en creëerden zo voor de bewoners een ruime kleerkast op maat en een leuk make-up tafeltje.

De kleerkast op maat werd in een hoekopstelling geplaatst. De klanten kozen voor Kasjmier (DM20) maatkasten met fijn handgreepje. De indeling omvat voldoende hangroedes, legplanken, lades, een praktische broekenhouder… zodat de bewoners er makkelijk al hun kleren in kwijt kunnen.

In de andere hoek van de kamer werd een leuk make-up tafeltje voorzien. Hier werkten we met een ladeblok met werkblad, enkele zwevende leggers en ingewerkte LED-verlichting.

Maatkasten in de slaapkamer

Wie droomt nu niet van een slaapkamer die rust uitstraalt? Gelukkig kunnen maatkasten je hierbij helpen. Net daarom maakt DM-Line al meer dan 25 jaar slaapkamerkasten op maat tegen een betaalbare prijs. Zo hoeft investeren in een maatkast in de slaapkamer ook maar één keer. Want maatwerk is duurzaam. Eens de slaapkamerkast of dressing in jouw woning geplaatst is, geniet jij er nog jarenlang plezier van. Die belofte geven we je, samen met 10 jaar garantie op het eindresultaat.

Multifunctioneel maatwerk

Eén meubelstuk dat voor je voor meerdere doeleinden kan gebruiken? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut jij elke centimeter van je woning optimaal. Heb je ook een ruime slaapkamer die je wil omtoveren tot master bedroom met kleerkast en make-uptafeltje? Of droom je van een andere kast op jouw maat?  Samen bekijken we stap voor stap wat je wenst en brainstormen we over jouw visie. Zo krijg jij er als resultaat een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij. Overtuigd? Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak!