Maatkasten in praktijkruimte

We plaatsten maatkasten in de praktijkruimte van Schoonheidsinstituut Natalie in Leuven. Zo heeft deze schoonheidsspecialiste alles binnen handbereik om haar klanten een goede behandeling te bieden.

Enerzijds werd er een lage kastenwand voorzien, uitgerust met praktische lades en legvlakken. Deze kastenwand is uitgevoerd in een Kasjmier decor (DM20). Anderzijds integreerden we een kleine werktafel op maat, groot genoeg om manicures uit te voeren.

Het in verstek gemaakte werkblad werd voorzien in een houtkleurige decor voor wat contrast in de ruimte. Boven de lage kastenwand werd een zwevende legger in hetzelfde materiaal geplaatst, om decoratie uit te stallen en een huiselijke sfeer te behouden.

Praktijkruimte met maatkasten

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in bureaukasten op maat. Dankzij onze jarenlange expertise komen we telkens weer tot een uniek ontwerp voor jouw ruimte. Of het nu gaat om een thuisbureau of een praktijkruimte voor een zelfstandige: we gaan enkel en alleen aan de slag met de meest kwalitatieve materialen. Op die manier genieten jij en jouw klanten elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Die belofte maken we jou, samen met 10 jaar garantie op jouw maatkasten!

Afgestemd maatwerk

De grote troef van maatwerk in je praktijkruimte of bureau? Jij bepaalt alles tot in de kleinste puntjes zelf en richt de ruimte zo in dat ze helemaal op jouw werk is afgestemd.  Laat ons weten hoe je graag aan het werk wil kunnen gaan en onze interieuradviseurs maken een eerste ontwerp op basis van jouw wensen. Eens jouw akkoord voor het ontwerp, gaan we aan de slag. Resultaat? Een nieuwe eyecatcher die jouw bedrijfsvoering naar nog hogere niveau’s brengt. Wil je zelf graag ook maatkasten in jouw praktijkruimte? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!