Maatkasten in de nachthal

Slim opbergen, daar draait het om. Zo ook in deze nachthal waar langs beide zijden maatkasten voor een zee aan opbergruimte zorgen. Tegelijkertijd lijken de strakke inbouwkasten te versmelten met het moderne interieur.

Om het ruimtegevoel van de hal niet te verstoren, werd gekozen voor opbergkasten met ingefreesde greep. Dit geeft een modern een strak resultaat.

Opbergruimte in de nachthal

Opbergruimte heb je nooit genoeg. Zijn alle kasten in jouw slaapkamers al aardig gevuld? Dan kan je als je daar de ruimte voor hebt nog altijd maatkasten in jouw nachthal overwegen. Je bergt er handig alle spulletjes in op die geen plekje krijgen in jouw kleerkast in de slaapkamer. Denk aan beddengoed, slaapzakken, winter- of zomerkleren die je tijdelijk niet nodig hebt,… Denk je dat maatkasten in de nachthal een mooie aanwinst voor je woning zouden zijn? Kom dan zeker eens langs bij DM-Line. Met meer dan 25 jaar ervaring in de maatkastensector helpen we jou graag verder naar de beste opbergkasten voor jouw woning.

Maatkasten voor elk interieur

Of je nu liefhebber bent van een Scandinavisch interieur of liever gaat voor een strak zwart-wit interieur, bij DM-Line hebben we voor elk interieur wat wils. Samen met onze interieuradviseur kies je uit ons ruim assortiment van kwalitatieve, duurzame materialen. Ook de indeling passen we volledig aan naar jouw wensen. Zo krijg je een uniek eindresultaat helemaal volgens jouw smaak. Een eyecatcher voor je interieur waar je terecht fier op kan zijn. Voel je het kriebelen om jouw nachthal een make-over te geven? Maak een afspraak in één van onze showrooms of vraag vrijblijvend een offerte aan.