Maatkasten in bureau

Voor deze klant realiseerden we een praktische bureau met maatkasten. De bureau is voorzien van een op maat gemaakte bureautafel in hoekopstelling, met daarbij een praktische ladeblok en een kamershoge kastenwand.

De bureautafel werd uitgevoerd in DM24 (Charleston Eiche Tabacco), een kleur die mooi aansluit bij de vloer van de ruimte. De ladeblok en kastenwand zijn daarentegen in wit uitgevoerd, voor een verruimend effect in de kamer.

Om het geheel wat speelser te maken, werden de draaideuren van de maatkast afgewerkt met een subtiel zwart greepje. Bovenaan de kastenwand is led-verlichting voorzien.

Bureau met maatkasten

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in bureaukasten op maat. Dat doet ons team van experts elke dag opnieuw met passie en enthousiasme. Zo komen we telkens weer tot een uniek ontwerp voor jouw bureau. Hiervoor gaan we enkel aan de slag met de meest kwalitatieve materialen, zodat je elke dag opnieuw van ons vakmanschap kan genieten.

We zijn er van overtuigd dat een bureaukast betaalbaar en duurzaam moet zijn. Ons stokpaardje is dan ook prijs-kwaliteit: kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid in het achterhoofd. Eens jouw bureau geplaatst is, moet jij er nog jaren plezier van hebben.

Maatkasten zoals jij ze wil

De grote troef van maatwerk in je bureau? Jij bepaalt alles tot in de kleinste puntjes zelf. Kies jij ook voor een modern witte bureau met maatkasten? Of ben je meer fan van een landelijke interieurstijl? Hoe jij het ook verkiest: onze interieuradviseur helpt je op weg. Zo maken wij een ontwerp op basis van jouw wensen. Eens jouw akkoord voor het ontwerp, gaan we aan de slag. Resultaat? Een nieuwe eyecatcher in jouw bureau. Wil je graag zelf een bureaukast op maat samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!