Berging met uitschuifbare leggers

Voor deze klanten mochten we hun kleine, compacte berging voorzien van maatkasten. Er moest enerzijds voldoende opbergruimte komen voor alle kuis- en wasspullen. En daarnaast moest in de berging een plekje voorzien zijn voor de wasmachine en de droogkast.
Uiteindelijk werd gekozen voor een gesloten berging met op maat gemaakte kasten in wit. De kamershoge maatkasten zijn voorzien van greeploos tip-on systeem voor een extra strakke uitstraling. De wasmachine en droogkast zijn in de kasten ingewerkt op een praktische hoogte.
Onder wasmachine en droogkast werd een uitrekbaar legger op maat voorzien waarop de wasmand geplaatst kan worden tijdens het in- en uitladen van de was.

De voordelen van een berging van DM-Line

Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van bergingen op maat van jouw woning. Van een praktische berging met greeploze deuren tot ruime opbergkasten in de garage. DM-Line helpt je met de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw berging wordt een opbergparadijs dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke keer opnieuw tijdens de huishoudelijke taken van ons vakmanschap en van jouw investering.

Realiseer jouw opbergdroom

Een praktische berging, da’s niet zomaar opbergruimte. DM-Line maakt opbergkasten die helemaal opgaan in jouw interieur en uiterst praktisch ingedeeld zijn. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je dat jouw wasmachine en droogkast een mooi plekje krijgen? Of heb je een specifieke indeling voor ogen? Niets is onmogelijk voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte berging samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat!