Maatkasten in harmonieuze badkamer

Voor deze klanten realiseerden we maatkasten in hun harmonieuze badkamer. We maakten een kamershoge kastenwand, met voldoende opbergruimte voor handdoeken en andere spullen.

De kasten zijn uitgevoerd in gepoederlakt wit en voorzien van draaideuren met ingefreesde greep. Rechts in de kastenwand werden drie handige lades voorzien, eveneens voorzien van ingefreesde greep.

In de kastenwand werd als eyecatcher een make-uptafeltje voorzien, in contrasterend fingerproof zwart

Een duurzame maatkast voor je woning

DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Een maatkast moet betaalbaar en duurzaam zijn. Daarom zetten we in op prijs-kwaliteit. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een correcte prijs, met duurzaamheid als belangrijkste maatstaf. Eens de maatkast geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een multifunctioneel meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of kies jij ook voor een kastenwand in de badkamer met make-uptafeltje?

Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woning.