Maatkast als scheidingswand

Om de keuken van de woonkamer te scheiden, werd in deze woning gebruik gemaakt van een maatkast als scheidingswand. Zo werd de ruimte visueel gescheiden en creëerden we ook heel wat extra opbergruimte in de keuken. Voor de kastenwand werd gekozen voor witte push-to-open draaideuren voor een moderne en industriële look.

Maatkasten als scheidingswand

Met meer dan 25 jaar ervaring is DM-Line de referentie voor al jouw scheidingswanden en maatkasten. Al onze projecten vliegen we met passie en liefde voor het vak aan. Onze interieuradviseurs kunnen je dankzij hun uitgebreide ervaring als geen ander helpen met de inrichting en indeling van jouw woning. Een grote ruimte onderverdelen met maatkasten als scheidingswand? Waarom ook niet! Je creëert eenvoudig een nieuwe indeling in jouw ruimte en geeft er jouw interieur een echte blikvanger bij. En extra opbergruimte komt toch altijd van pas, niet?

Kwaliteit voor jouw scheidingswand

Bij DM-Line gaan we 100% voor unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisaties. Zowel in keuzes van ontwerp maar ook materiaal sturen we jou aan naar een duurzame keuze. Een keuze waar je jaren later nog steeds volop plezier aan zal beleven. Een keuze die jarenlang stijlvol blijft. Zo haal jij het meeste uit jouw investering. Dat we overtuigd zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van ons eindproduct bewijzen we door jou maar liefst 10 jaar garantie te geven op jouw maatkasten en scheidingswanden. Kan je niet wachten om zelf een uniek ontwerp voor jouw leefruimte samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!