Maatkast met draaideuren onder schuin dak

In deze woning creëerden we een opbergkast in een moderne stijl. De bewoners wensten de kast niet volledig af te schuinen, daarom stelden we voor om de afschuining van het dak af te werken met een paneel in dezelfde kleur als de draaideuren.

Budgetvriendelijker dan een volledig afgeschuinde kast en tegelijkertijd vormt de wand toch één geheel.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al ruim 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een praktische halkast  tot een dressing op maat of ruime maatkasten onder een schuin dak. DM-Line maakt de op maat gemaakte waar jij al zo lang van droomt werkelijkheid. Daarbij hechten we veel waarde aan creativiteit en kwaliteit. Jouw maatkasten wordt een echte eyecatcher, gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap en dit jarenlang.

Een maatkast, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt op maat gemaakte kasten die helemaal in jouw interieur passen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je ook een maatkast onder een schuin dak? Of heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Een eyecatcher voor jouw woning

Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten, zelfs met een schuine wand! Ga jij ook voor ruime opbergkasten in jouw woonkamer? Of liever een compacte home office met boekenkasten? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woning.

Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. We helpen je maar al te graag verder bij het samenstellen van een kast op maat.