Maatkast met landelijke schuifdeuren

In deze woning plaatsten we een ingebouwde maatkast met landelijke schuifdeuren. De schuifdeuren werden voorzien van ingefreesde handgrepen en afgewerkt met folie voor een landelijke look. De maatkast zelf werd in donkere notelaar uitgevoerd. De warme binnenzijde contrasteert mooi met de lichte schuifdeuren.

In de kamerhoge maatkast integreerde onze interieuradviseur een uittrekbare legplank en een hangroede voor extra gebruiksgemak. Zo creëerden ze de ideale dressing voor deze bewoners.

Multifunctionele schuifdeuren

Een schuifdeur kan je op verschillende manieren in jouw interieur gebruiken. Je kan een schuifdeur aanwenden als alternatief voor gewone kastdeuren. Ideaal voor woningen met relatief weinig plaats want een schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag bij het openen van jouw kasten. Maar je kan een schuifdeur ook gebruiken als scheidingswand om een ruimte onder te verdelen. Het voordeel hiervan is dat je de schuifdeuren op elk gewenst moment kunt opentrekken. Ook in vergaderzalen zijn schuifdeuren ideaal. Denk maar aan een glazen schuifdeur. Zo behoud je het contact met de collega’s in de andere ruimte, maar kan je toch private gesprekken voeren.

Landelijk of modern

Bij de afwerking van jouw schuifdeur bepaal jij zelf de look. Bij een dressing of slaapkamerkast kan je te werk gaan met donkerdere of gedempte glazen voor jouw schuifdeur. Maar evengoed kies je voor een folie of laminaat afwerking in een kleurtje dat helemaal past bij jouw interieur. Ook de keuze van de kleur van het frame en de handgreep is volledig aan jou. De opties zijn eindeloos, of je nu voor landelijke schuifdeuren gaat of liever een strakke, moderne look. Droom je al van jouw eigen schuifdeur? Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!