Logeerkamer met bureau en opklapbed

Voor deze klanten uit Gent was een slimme invulling van de kamers in hun appartement een must. Daarom kozen ze ervoor om de logeerkamer te voorzien van bureau en opklapbed. Zo kan de kamer dienst doen als mooie home office wanneer zij alleen zijn, maar toveren ze deze even snel om tot logeerkamer wanneer de (klein)kinderen op bezoek zijn.

Qua materialen werd gewerkt in een combinatie van witte maatkasten (DM01) en accenten in Sage Green (DM32). Het accentkleur werd gebruikt voor de in verstek gemaakte bureautafel, enkele zwevende leggers met ingefreesde led en een open gedeelte in de wand met bedkast.

Het opklapbed is een horizontaal opklapbed van Boone, dat soepel open en dicht kan geklapt worden.

Logeerkamer met maatkasten

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in kasten op maat. Dankzij deze jarenlange kennis en expertise komen we telkens weer tot een uniek ontwerp voor jouw logeerkamer. Hiervoor gebruiken we enkel de meest kwalitatieve materialen, zodat je elke dag opnieuw van ons vakmanschap geniet.

We zijn er van overtuigd dat maatwerk in de logeerkamer betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zetten we steeds in op prijs-kwaliteit: kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid in het achterhoofd. Eens jouw maatkasten geplaatst zijn, moet jij er nog jaren plezier aan beleven.

Opklapbed op maat

Een opklapbed is niet enkel enorm praktisch, maar ook esthetisch. Zeker met een bedkast op maat. Met ons multifunctioneel maatwerk integreer jij moeiteloos een slaapplek in je logeerkamer, de kinderkamer of de bureau. Zo heb je, ook als je geen extra kamers over hebt, altijd een plekje om gasten te logeren te leggen. Wil je graag zelf ook een logeerkamer met opklapbed in jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!