Livingkasten met poederlak deuren

Voldoende opbergruimte werd voor deze klanten uit Temse realiteit dankzij ruime livingkasten op maat met zwarte poederlak draaideuren. De poederlak deuren contrasteren mooi met de binnenkasten in Carini Walnut (DM22).

 

In beide opstelling zijn open nissen voorzien in Carini Walnut (DM22). De open nissen geven ruimte om wat persoonlijke spullen in de spotlights te zetten – letterlijk zelf, dankzij de ingewerkte spotjes – en maken het geheel wat luchtiger.

Een maatkast voor elke living

Je droomt van een inbouwkast in je woonkamer en zoekt nog een professionele partner voor de uitvoering? Met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van kasten, op maat van onze klanten, ben je bij DM-Line aan het juiste adres. Onze grootste troef? Prijs-kwaliteit. Onze maatkasten worden gemaakt met de beste materialen door echte vakmannen. Het resultaat is een gegarandeerd uniek meubelstuk dat jaren meegaat. 

Opbergruimte in de woonkamer

Met het praktische maatwerk van DM-Line creëer je niet alleen sfeer in je woning, maar creëer je ook maximale opbergruimte. Of je nu voor een gesloten livingkast met poederlak deuren wil gaan of juist een multifunctionele livingkast met open nissen, wij maken het graag mee mogelijk voor je. Een gebrek aan inspiratie? Kom dan zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!