Landelijke slaapkamerkast onder schuine wand

Deze moderne slaapkamer had nood aan een bijpassende, ruime inbouwkast die naadloos overgaat in het interieur.

De klant koos voor een landelijk wit ontwerp geïntegreerd onder een schuine wand. Ze is voorzien van draaideuren en afgewerkt met subtiele zwarte grepen.

Om voldoende zicht te hebben bij het openen van de kasten werd een ledstrip aangebracht bovenaan. De finale look oogt strak en rustig.

Een dressing op maat van je slaapkamer

Je slaapkamer is een erg persoonlijk en intieme ruimte. Het is de plek waar je helemaal tot rust komt  na een lange dag. Logisch dat je de die ruimte dan ook wil inrichten met oog voor ieder detail. Velen verkiezen een rustige look voor de slaapkamer. Dat wil zeggen: lichte kleuren en subtiele designs. Iets wat we met DM-Line perfect kunnen doortrekken in bijpassende meubels op maat.

Gaat je keuze toch uit naar een iets opvallender kastontwerp? Ook dat is geen enkel probleem voor onze ontwerpers. Spring binnen in onze showroom of maak een afspraak om je ideeën aan ons voor te leggen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en wanneer jouw project gerealiseerd kan worden.

Betaalbare en kwalitatieve meubels

We gunnen het iedereen om een dressing of slaapkamerkast op maat te laten maken. Daarom zet DM-Line in op betaalbare kwaliteit. Investeer je in een dressing van onze makelij, dan ben je voor jaren gerust. Ons maatwerk is enorm duurzaam en dat merk je. De tijdloze finish van onze producten zorgt er trouwens voor dat jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol blijft.