Landelijke slaapkamerkast

In een nieuwbouwproject nabij Gent richtten we verschillende appartementen in met onze maatkasten. In dit appartement kozen de eigenaars voor een landelijke slaapkamerkast en dressing, uitgevoerd in zachte tinten.

Voor de slaapkamerkast werd de volledige breedte van de kamer benut. Om het landelijke karakter van de woning te benadrukken zorgden we ervoor dat het plafond met de typische landelijke omlijsting in het zicht bleef. Enkele accessoires, zoals een garderobelift zorgen ervoor dat de kast ten volle benut wordt. Ook in de gesloten dressing kozen de bewoners er bewust voor om de kasten net niet kamerhoog te maken, zodat de plafondomlijsting zichtbaar bleef. Voor de afwerking van de landelijke draaideuren kozen de bewoners voor een kaderdeur met een bijpassende deurgreep.

Maatkasten in de slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte waar we tot rust komen na een lange werkdag. En hoe doe je dat beter dan in een netjes opgeruimde kamer? Daarom zijn we er bij DM-Line van overtuigd dat praktische maatkasten een troef zijn in de slaapkamer. Met op maat gemaakte slaapkamerkasten of een dressing kan je jouw ruimte slim indelen. Zo tover je elk hoekje om tot praktische opbergruimte. Of je nu een ruime slaapkamer hebt die je van een dressing wil voorzien, of een kleine slaapkamer waarvoor je slimme oplossingen zoekt… Samen met onze interieuradviseurs tover je jouw slaapkamer om tot een oase van rust!

Afwerking naar keuze

Wie kiest voor een slaapkamerkast op maat, krijgt een waaier aan mogelijkheden. Je bepaalt volledig zelf de indeling. En ook over het materiaal van de maatkasten beslis je zelf. Wil je graag een dressing met eiland in houtstructuur? Of ga je liever voor een landelijke slaapkamerkast of dressing? Weet dat je kan kiezen voor eender welke interieurstijl en afwerking. Je bent hierdoor zeker van een uniek eindresultaat waar jij nog jaren plezier aan zal beleven. Want wat je ook kiest, je krijgt steeds de beste materialen én 10 jaar garantie. Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!